MT Exclusiv Wood

Noi vă dezvăluim sufletul lemnului

Despre noi

SC MT Exclusiv Wood SRL  este prezenta pe piata din anul 2012, fiind o companie specializata pe producerea de usi de interior, usi de exterior si ferestre din lemn stratificat din stejar, meranti, frasin, pin, pin nordic, tei sau molid.

Strategia noastra este construita pe asigurarea unei calitati deosebite a produselor si serviciilor oferite clientilor. Ne propunem sa construim standarde de calitate de la care nu facem niciodata rabat.

Acest lucru se reflecta in produsele si serviciile oferite, care raspund celor mai inalte exigente. Succesul de care ne bucuram in prezent se bazeaza pe o serie de valori si principii de la care personalul nostru nu face nici un compromis: seriozitate, respect, integritate, munca in echipa, incredere.

Obiectivul nostru il reprezinta preocuparea permanenta de a raspunde cu profesionalism nevoilor din ce in ce mai diverse si complexe ale consumatorilor.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura ca livram clientilor nostrii produse cu o durata de viata indelungata si care ofera in acelasi timp o solutie privindizolarea termica si implicit economie de energie termica.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Usi lemn stratificat, Ferestre lemn stratificat cu geam termopan sau tripan, ferestre lemn-aluminiu, obloane lemn, scari interioare lemn.

MT Exclusiv Wood

+40 769 603 116
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Drâmbar (comuna Ciugud),
str. Europei nr 29, jud Alba

Copyright © 2018 MT EXCLUSIV WOOD SRL

Impact Design Alba Iulia